Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Policlinica aproape de tine.

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ecografie de sold

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Ecografia (echografia) reprezinta o investigatie esentiala in diagnosticul displaziei si luxatiei congenitale a soldului, precum si in stabilirea si urmarirea rezultatelor tratamentului acestei afectiuni.

Este foarte important de notat faptul ca ecografia (echografia) nu are mare valoare in afara examenului clinic si este absolut nula daca nu se respecta intrutotul protocolul de realizare.

Ce trebuie sa stim despre ecografia (echografia) de sold:
- trebuie facuta de o persoana instruita special in acest sens, dotata cu echipamentul necesar si care sa aiba pregatirea necesara de a interpreta datele obtinute in contextul clinic.

O ecografie (echografie) facuta incorect va duce ineluctabil la un rezultat fals pozitiv sau fals negativ cu consecinte foarte grave asupra soldului micutului pacient;

- ecografia (echografia) este utila intre varsta de nou nascut si trei-patru luni, cu maximum de indicatie intre varsta de o luna si doua luni.

Dupa varsta de patru luni (dupa alti autori chiar trei luni) ecografia (echografia) nu mai are nici o valoare deoarece osificarea femurului si reducerea partilor cartilaginoase ecraneaza ultrasunetele.

Pentru mai multe detalii privind ecografia de sold vizitati Enciclopedia Medicala Online http://www.emedonline.ro/cuprins/afectiuni/view.article.php/c27/105/p3
Trimite mesaj
Din Gura in Gura